Steun ons en help Nederland vooruit

Arnold van der Lee

Fractie assistent

Nieuwveen

Geboren in 1975 in Ter Aar, op de basisschool, de Heilig Hart School (later klimop) en voortgezet onderwijs (De Nieuwe Cope, nu Ashram) in Nieuwkoop en nu woonachtig in Nieuwveen.
Een rondzwerving door de gemeente.
Getrouwd met een echte Nieuwveense met drie lieve kinderen.

Uit mijn opvoeding heb ik onder andere mee gekregen dat als je iets wilt, moet je iets doen en dat het goed is als je inzet voor een ander.
Mede hierdoor ben ik mij o.a. gaan inzetten in de lokale politiek.

Sinds 2001 ben ik werkzaam bij KPN en in deze tijd allerlei functies gehad waar ik me bezig mocht houden met het tegengaan van verspilling.
Door deze ervaring help ik momenteel diverse afdelingen binnen KPN herkennen hoe ze verspilling kunnen herkennen, kunnen weghalen en kunnen voorkomen.

Tegengaan van verspilling is tevens waar ik mij voor wil inzetten bij onze gemeente. Hiertoe adviseer ik gratis en vrijblijvend bedrijven en instellingen in onze gemeente via mijn bedrijf, Bovenkaap.nl. Ik help bedrijven en instellingen verspilling te zien, maar ook hun voortbestaan meer te kunnen garanderen en hun klanten meer waarde te leveren.

Vanuit D66 wil ik ook een bijdrage leveren om verspilling tegen te gaan binnen onze gemeente en de nadruk leggen op waar partijen het over eens kunnen worden in plaats van de verschillen te benadrukken. Te vaak wordt er veel tijd besteed aan kleine meningsverschillen, over vraagstukken die in latere stadia vanzelf opgelost worden. Door te benadrukken waar de overeenkomsten liggen kunnen besluiten sneller en transparanter genomen worden.

Daarnaast heb je als inwoner te maken met de regels van de gemeente. Deze regels en processen zijn soms ingewikkeld waarbij vragen alleen leiden tot nieuwe vragen en zelden tot snelle antwoorden. Als mede inwoner en als D66 lid zoek ik uit welke processen en regels niet leiden tot oplossingen en poog deze via de raad te verbeteren. Daar zet ik mij voor in.

Meer van Arnold van der Lee