Steun ons en help Nederland vooruit

Cécile van Velsen

Fractie ondersteuner

Langeraar

Cécile M. Van Velsen, ik ben 58 jaar, getrouwd en moeder van een dochter van 18 jaar. Werkzaam als een zelfstandige professional in de zakelijke dienstverlening waarbij ik organisaties help om door met elkaar samen te werken, meer efficiëntie en structuur tot stand breng en daardoor meer werkplezier creëer. In december 2017 ben ik beëdigd als fractieassistent.

Ik ben geboren in ’s-Gravenhage maar als 7-jarige verhuisd naar landelijk Hazerswoude (dorp). Daar heb ik gewoond tot ik in 1980 in Alphen aan den Rijn ging wonen.
Sinds 1997 woon ik met heel veel plezier met mijn gezin in het mooie Langeraar. In eerste instantie omdat Langeraar centraal lag voor ons werk en in verband met de prachtige groene en waterrijke omgeving. Heel geschikt voor onze hobby’s: wandelen en fietsen. En de rust en de gezelligheid van het dorpse leven. Waar mensen elkaar spreken en gedag zeggen.

Later toen onze dochter werd geboren hebben we nog meer van Nieuwkoop ontdekt.
Genoten van de periode van het op de fiets ophalen van onze dochter bij de opvang in Nieuwveen of haar lopend brengen naar school in Langeraar. Al die speurtochten in de omgeving en zwemmen in de Aarweide. Haar laten fietsen naar Alphen omdat er geen busverbinding was in Langeraar was spannend. Maar het maakt de jeugd ook sterk. Gelukkig is er nu wel weer een busverbinding maar de frequentie zou wat mij betreft wel wat hoger mogen.

Daarom wil ik me met D66 inzetten voor goed openbare vervoer en veilig fietsen. Zoveel mogelijk sport dichtbij huis om jongeren te stimuleren te sporten.

 

Meer van Cécile van Velsen